Campionate

VIDEO Reina și-a îngropat echipa la Torino, Higuain a răsucit din nou cuțitul în inima napolitanilor! » Juventus face un pas important spre finala Cupei Italiei

FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de Raymond Füstös  —  Wednesday, 01 March 2017

Juventus Torino s-a impus în derby-ul cu Napoli din prima manșă a semifinalelor Cupei Italiei, scor 3-1, ajungând la 10 victorii consecutive în toate competițiile.

Vezi AICI video

"Bătrâna Doamnă" rămâne invincibilă pe teren propriu în fața napolitanilor, care n-au mai bătut la Torino din octombrie 2009.

Oaspeții au deschis scorul pe Juventus Stadium după o fază de atac impecabilă, Insigne servindu-l excelent pe Callejon care l-a învins pe Neto cu un șut simplu din careul mic, în minutul 36.

După un asediu la poarta lui Reina în ultimele minute ale primei reprize, Juventus a ieșit mai hotărâtă de la cabine, Dybala restabilind egalitatea dintr-un penalty comis de Koulibaly, în minutul 47.

Polonezul Milik și-a sărbătorit ziua de naștere în postura de titular după accidentarea care l-a ținut departe de teren încă din octombrie, fiind înlocuit cu Mertens în minutul 61.

La doar 3 minute distanță, Higuain a profitat de o ieșire hazardată a lui Reina, înscriind în poarta goală a fostei sale echipe, în minutul 64. Același Reina l-a dărâmat în careu pe Cuadrado, centralul Paolo Valeri dictând o nouă lovitură de pedeapsă pentru gazde, transformată lejer de același Dybala, în minutul 69.

Scor final 3-1, iar Juventus pornește cu prima șansă în returul de pe Stadio San Paolo din 5 aprilie. Trupa lui Sarri continuă să sufere după înfrângerea de pe teren propriu cu Atalanta (0-2), urmând să dea piept cu AS Roma, locul secund în campionat și cu Real Madrid în Champions League. Vlad Chiricheș a fost doar rezervă neutilizată în confruntarea de la Torino.

Juventus (3-4-3):Neto - Chiellini, Bonucci, Barzagli - Asamoah (A. Sandro 73), Khedira, Pjanic, Lichtsteiner (Cuadrado 46) - Mandzukic, Higuain, Dybala (Pjaca 84)
Antrenor: Massimiliano Allegri

Napoli (4-3-3): Reina - Strinic, Koulibaly, Albiol, Maggio - Hamsik (Zielinski 57), Diawara, Rog (Pavoletti 83) - Insigne, Milik (Mertens 61), Callejon
Antrenor: Maurizio Sarri

surse: football-italia.net, goal.com

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.