Cupa Ligii

Marica l-a dat de gol pe Contra înaintea derby-ului: "Așa mi-a spus" » Care crede că va fi cheia jocului

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 01 March 2017

Ciprian Marica, fost jucător la Steaua și la Dinamo, a prefațat partida pe care cele două mari rivale o vor disputa în această seară în returul semifinalelor Cupei Ligii. 

"Am o relație bună cu «Guriță», dar la fel și cu Laurențiu Reghecampf.  Am jucat alături de Contra la națională, m-a luat lângă el la Getafe, îl apreciez foarte mult.

Din ce am vorbit cu Contra înaintea acestui meci, se teme. Îi e frică de acest debut într-un derby, așa mi-a spus", a spus Marica, la TV Dolce Sport.

Retras din activitate la finalul anului trecut, Marica (31 ani), crede că, la fel ca în meciul tur, jucătorii dinamoviști se vor baza pe arma contraatacului.

"Arma lui Dinamo este contraatacul, la fel ca în tur. Steliștii vor ieși la joc, dar asta le convine jucătorilor lui Dinamo, care ar putea profita și ar putea marca în urma unui astfel de contraatac", a mai spus Marica, conform aceleiași surse.

  • Steaua - Dinamo, meci contând pentru returul semifinalelor Cupei Ligii, se joacă azi, de la ora 20:00, în direct la TV Digi Sport, TV Dolce Sport și liveTEXT pe GSP.RO.
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.