Cupa Ligii

Detaliul crucial care ar fi putut fi sancționat de Alexandru Tudor la Steaua-Dinamo. Ce spune Ion Crăciunescu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 01 martie 2017

Steaua a pierdut și meciul retur cu Dinamo, 1-3 în semifinalele Cupei Ligii, după ce pierduse și meciul tur cu scorul de 1-4.

Primul gol al lui Dinamo a fost marcat în urma unei faze controversate. Florin Niță a repus mingea în joc de la marginea careului mic, însă în acel moment un jucător al lui Dinamo era în suprafața de pedeapsă a Stelei.

Conform regulamentului, dinamovistului nu îi era permisă prezența în careul advers în momentul repunerii care a dus la deschiderea scorului.

Ion Crăciunescu a explicat însă că Alexandru Tudor a judecat corect faza, având în vedere că fotbalistul dinamovist nu a jucat mingea și nici nu s-a implicat într-un duel cu vreun adversar.

"Regula spune că toată lumea să fie in afara careului, dar tot regula spune că, dacă ești în careu și nu dispuți mingea sau nu atingi un adversar, jocul trebuie lăsat să continue", a spus fostul arbitru la TV Digi Sport.

Niță și Ovidiu Popescu au fost protagoniștii unei neînțelegeri care i-a permis lui Nistor să deschidă scorul și să tranșeze definitiv soarta calificării (detalii AICI).

"Eu nu comentez arbitrajul. Greșeala mare este a lui Florin Niță, care trebuia să degajeze mingea" Laurențiu Reghecampf

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.