Liga 1

EXCLUSIV Nu e Mache! Gigi ar avea altă "cârtiță" la Steaua » Cine i-a spus tot despre momentul Zurich

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 02 martie 2017

”Am aflat ce s-a întâmplat la Zurich încă de a doua zi”, a dezvăluit Becali. El a avut în delegația Stelei doi apropiați care au asistat la beția lui MM.

Ediția de azi a Gazetei Sporturilor dezvăluie că pe lângă Marius Ianului, Viorel Păunescu ar fi putut să-i spună lui Becali ce s-a întâmplat în Elveția, la meciul Stelei din Europa League.

Fost președinte al clubului înainte ca roș-albaștrii să se transforme într-o societate pe acțiuni și să ajungă sub patronajul lui Becali, Păunescu a rămas un suporter stelist și merge la majoritatea meciurilor, și acasă, și în deplasare.

La Zurich ar fi participat la petrecerea din ziua meciului, în urma căreia Mihai Stoica s-a simțit atât de rău de la băutură încât nu s-a mai putut deplasa la stadion. Aceleași surse povestesc că Păunescu i-ar fi relatat lui Becali că a petrecut alături de MM. Doar că Viorel a renunțat mai repede și n-a avut nevoie de un timp atât de lung de refacere. Managerul a continuat și a pierdut partida.

Toate detaliile legate de acest caz și motivele pentru care Mache ar putea fi turnătorul din echipa Stelei pot fi citite în ediția tipărită a Gazetei Sporturilor și pe platforma Gazeta Digitală.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.