Liga 1

GALERIE FOTO + VIDEO Dezastru pentru un fost fotbalist al Stelei și al lui Dinamo! Afacerea i s-a făcut scrum azi noapte

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 02 March 2017

Centrul Comercial al fotbalistului George Țucudean din Arad a fost cuprins de flăcări noaptea trecută. Pompierii au avut o misiune foarte dificilă din cauza faptului că în zona erau foarte puțini hidranți.

Din spusele martorilor pentru Special Arad, focul a izbucnit în jurul orei 3 dimineața.

Flăcările s-au extins cu repeziciune, iar un pompier a fost rănit în timpul acestei intervenții.

„S-a intervenit cu patru autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autoscară și am avut și un echipaj SMURD pentru asigurarea personalului propriu. În momentul sosirii noastre incendiul se manifesta generalizat și violent la acoperișul clădirii, care după aproximativ 15 minute s-a prăbușit.

Vreau să remarc faptul că intervenția a fost și este dificilă datorită construcției care e din pereți portanți cu risc mare de prăbușire și datorită lipsei alimentării cu apă a autospecialelor.

Am reușit alimentarea cu apă de la hidranții firmelor din apropierea clădirii , deoarece o parte dintre hidranți, întreținuți de Compania de Apă Arad, nu au fost funcționali sau nu au avut presiunea necesară alimentării autospecialelor”, a declarat George Pleșca, purtătorul de cuvânt al ISU Arad, pentru Special Arad.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.