Liga 1

VIDEO Meci nebun în Copou! Răsturnări spectaculoase de scor la partida dintre Poli Iași - Astra » Giurgiuvenii se califică în play-off

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 02 martie 2017

Astra s-a impus cu scorul de 3-2 pe terenul celor de la Poli Iași, în partida restantă din etapa cu numărul 23 din sezonul regulat al Ligii 1. Campioana en-titre a obținut astăzi calificarea în play-off.

VIDEO » Poli Iași - Astra 2-3
A marcat: Ștefănescu '39, A. Cristea '43 (pen.)/D. Niculae '12, Săpunaru '56 (pen.), Teixeira '72
Click AICI pentru liveTEXT!

Daniel Niculae a deschis scorul pentru giurgiuveni după 12 minute de joc, la o fază la care Florea a scos din joc doi adversari și i-a pasat în fața porții.

Poli Iași a avt nevoie de mai puțin de cinci minute pentru a reveni în joc. Mai întâi Ștefănescu a pătruns în careu, l-a driblat pe Silviu Lung jr. și a reluat în poarta goală, iar apoi Andrei Cristea a adus gazdele în avantaj din penalty, cu doar trei minute înainte de pauză.

Astra nu a capitulat însă, iar fotbaliștii antrenați de Marius Șumudică au restabilit egalitatea tot din penalty, prin Săpunaru, după ce Sato l-a faultat în careu pe Stan.

Golul victoriei pentru Astra a fost marcat de Teixeira în minutul 72, cu un șut din afara careului, la care Grahovac a scăpat mingea în poartă. Portughezul a ajuns la 30 de goluri în Liga 1.

Datorită victoriei de astăzi, Astra a urcat până pe locul trei în clasament, asigurându-și prezența în play-off.

Echipele de start:

Poli Iași: Grahovac - Bosoi, Ov. Mihalache, Frăsinescu, Sato - Bole, Răuță, Mitici, Ștefănescu - V. Gheorghe - A. Cristea
Rezerve: Caparco - Panțâru, Golubovici, Ciucă, I. Voicu, Țigănașu, Ciucur
Antrenor: Eugen Neagoe

Astra Giurgiu: Silviu Lung jr. - Pițian, Săpunaru, Fabricio - Al. Stan, Lovin, Takayuki, J. Morais - D. Florea, Niculae, Teixeira
Rezerve: Iliev - Geraldo, Belu, S. Buș, Nicoară, Boubacar, Balaure
Antrenor: Marius Șumudică

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.