Liga 1

Steaua sub toată Liga 1 » Capitolul la care ”câinii” sunt zmei, iar steliștii ”mielușei”

Ultima victorie a Stelei în faţa lui Dinamo datează din mai 2015, când antrenor era Gâlcă

Articol de Victor Vrînceanu  —  Friday 3rd of March 2017 12:00

Trupa lui Reghe nu a mai câştigat în faţa celor de la Dinamo de zece meciuri. Următoarele echipe care nu reuşesc să învingă "câinii" sunt Pandurii, ACS Poli şi Voluntari.

Umilinţa de acum două zile aplicată Stelei de către Dinamo, scor 3-1, în Cupa Ligii, a pontat la un record absolut în Derby de România pentru Steaua! Negativ!

Echipa lui Reghecampf nu a mai învins-o pe Dinamo de zece partide, lucru care nu s-a mai întâmplat niciodată în istoria roş-albaştrilor.

Recordul este cu atât mai ruşinos cu cât în acest clasament, Steaua este pe ultimul loc în Liga 1, cu cea mai lungă serie de jocuri fără victorie contra trupei din Ştefan cel Mare.

Chiar şi "dezintegrata" Pandurii, echipă care evoluează cu fotbalişti adunaţi de prin ligile inferioare n-a mai câştigat în faţa "câinilor" de "doar" şapte întâlniri. Serii lungi mai au Poli Timişoara şi Voluntari, două cluburi minuscule din Liga 1.

Clasamentul în funcţie de meciurile fără victorie cu Dinamo

Loc Echipă Meciuri fără victorie
1. Steaua 10
2. Pandurii 7
3-4. ACS Poli, Voluntari 5
5. Astra 3
6-9. ASA, Botoșani, Gaz Metan, CSU Craiova 1
10-13. CFR, Chiajna, CSM Iași, Viitorul 0

58de victorii are Dinamo în faţa Stelei în toate competiţiile. Au mai fost 57 de succese ale roş-albaştrilor şi 53 de remize

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.