Liga 1

Budescu îi dă peste nas lui Gigi Becali și anunță: "Riscam dacă mergeam acolo"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 03 martie 2017

Constantin Budescu se felicită pentru faptul că a ales să rămână la Steaua în iarnă, deși Gigi Becali și l-a dorit foarte mult. Chiar i-a propus un salariu cu mult peste ce i-a oferit Astra. 

"E o atmosferă extraordinară, datorită lui Şumi. Ştie cum să ne vorbească, ştie ce program să facă şi asta se vede pe teren. Formăm o familie şi ne înţelegem foarte bine.

Am fost dorit foarte mult de Gigi Becali, nu am vorbit cu nimeni altcineva. Şi am preferat să rămân la Astra. I-am explicat de ce şi mă bucur că a înţeles şi că totul a fost ok.

Banii erau cu siguranţă mai mulţi la Steaua, chiar de două sau trei ori, dar am preferat să merg la Astra. Riscam puţin dacă mergeam acolo. Nu sunt genul care fuge de antrenamente, chiar m-am pregătit foarte bine în cantonament şi nu am avut probleme.

Prima mea opţiune era să rămân la Astra. Era acea incertitudine cu Şumi. Nu ştiam dacă o să plece sau nu. Asta a fost una dintre condiţiile mele: dacă Şumi rămâne la Astra, cu siguranţă rămân şi eu. E bine că am rămas amândoi, că ne-am calificat în play-off şi sperăm să mergem din nou în Europa", a declarat Budescu la TV Digi Sport.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.