Liga 1

Declarații scandaloase! Șumudică se gândește la evaziune fiscală pentru Astra : "Acum îl înțeleg și pe Becali" + Săgeți către Reghecampf: "M-a sunat azi"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 04 martie 2017

Marius Șumudică spune că astăzi a aflat că Astra trebuie să plătească taxe uriașe la stat și recunoaște că a găsit "o soluție" pentru a fenta plata taxelor.

"E trist ce se întâmplă în fotbal. Când am aflat că Astra trebuie să plătească taxe de un milion de euro mi-am dat seama că fotbalul nu mai poate supraviețui în România.

Eu dacă aș fi conducător la un club de fotbal aș lua lotul, l-aș înscrie în Liga a 3-a din Cipru, după care aș împrumuta jucătorii în campionatul nostru.

Le-aș deschide cont în Cipru și să le plătesc salariile acolo. Fotbalul e tâlhărit în România. Eu îl înțeleg pe Gigi care trebuie să dea 700.000 pe lună. Ce bucurie să mai avem că prindem primăvara europeană", a declarat Șumudică la Radio Sport 1.

Antrenorul Astrei a vorbit și despre relația pe care o are cu soția antrenorului Stelei, dar a trimis săgeți și către Laurențiu Reghecampf.

"Când Anamaria mi-a dat sms că mă iubește era și soția lângă mine și s-a amuzat. Anamaria poate fi un personaj de film de mare succes. E o șmecheră, o apreciez. Eu nu-l înțeleg pe Reghe de unde are atâta încredere că va lua campionatul. Într-o anumită perioadă el a făcut o treabă bună la Steaua", a adăugat Șumudică.

Șumudică a împlinit astăzi 46 de ani și spune că n-a fost sunat de patronul echipei: "Nu m-a sunat patronul Ioan Niculae. M-au sunat Reghecampf, Anamaria, dar patronul nu m-a sunat". 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.