Liga 1

Becali, scos din minți de MM: "De ce nu recunoști că te-ai îmbătat? Ce brânză?! Spune, bă, adevărul, de ce nu te-ai dus la meci?! Profiți de mine?"

Foto: Alex Nicodim (Gazeta Sporturilor)

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 04 martie 2017

Gigi Becali e un car de nervi după Steaua - ASA Târgu Mureș, scor 1-1, și îl atacă frontal pe MM Stoica.

"Dacă nu bați pe ASA, care e ultima clasată, o echipă atât de slabă, înseamnă că ai o problemă. Sunt fără cuvinte. Nu știu ce să spun, nu știu ce se întâmplă!

De aproape un an nu se are grijă de echipa asta așa cum ar trebui să fie. Și e doar vina mea, că nu am luat măsuri. Dacă un jucător se îmbată în cantonament sau înainte de vreun meci și în loc să-l dai afară, tu îl reprimești... Ce să fac? Am greșit, eu sunt vinovat.

Dacă MM s-a îmbătat de ce nu recunoaște? Spune, bă, adevărul! Ce tot face mișto, că i s-a făcut rău de la brânză și că nu știu ce? Profită de faptul că țin foarte mult la el și la Reghe și nu-i pot da afară? Asta nu ține la infinit!

Cum adică nu s-a întâmplat nimic? N-a putut să se trezească să meargă la meci, de ce nu recunoaște? 

S-au întâmplat mai multe acte de indisciplină, iar eu nu am luat măsuri. Sunt mai multe lucruri la care am trecut cu vederea de-a lungul timpului, iar eu sunt vinovat. Să mă dau singur afară? Uite, dacă nu iau locul 1 sau 2, mă dau afară!", a tunat Gigi Becali, la TV Digi Sport.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.