Stranieri

Poveștile fotbalistului român din țara unde benzina costă 2 lei și meciurile se văd la cinema: "Ne-au oprit apa la dușuri"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 05 martie 2017

Victoraș Astafei s-a transferat în această iarnă în Malaezia și este de părere că echipa sa, Selangor, ar face față fără probleme în campionatul românesc.

"Selangor cu siguranță ar face față cu brio în prima ligă românească. În Asia se investește foarte mult în fotbal, iar pe zi ce trece totul se îmbunătățește. Malaezia este o țară în continuă dezvoltare. Ca un mic exemplu, un litru de benzină este echivalentul a 2 lei", a declarat Astafei într-un interviu acordat pentru AFAN. 

Mijlocașul de 29 de ani a povestit că meciurile din Premier League se urmăresc la cinema și a descris instabilitatea de la echipele deținute de prinț și rege.

"Aici este foarte urmărit campionatul englez. Toată lumea are o favorită din Premier League. Meciurile sunt transmise live peste tot, chiar și la cinematografele din oraș.

La echipele susținute de prinț sau de rege, oricând este posibil să se schimbe ceva. Un antrenor care a obținut multe trofee în ultimii ani și care a câștigat un trofeu internațional cu o echipă a fost demis la ordinul prințului înainte de prima etapă de campionat, pentru că a pierdut un amical.

Un alt exemplu: după un meci în deplasare, în care am câștigat, tot la ordinul prințului apa la dușuri a fost închisă pentru echipa noastră", a adăugat fotbalistul român.

2 goluri
a marcat Astafei în prima ligă din Malaezia

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.