Liga 1

UPDATE+FOTO Victimele play-off-ului la Dinamo și CS U Craiova: doi fotbaliști, duși direct la ambulanță! Unul e suspect de fractură

+8 Foto
Foto: Alex Nicodim

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 05 martie 2017

Doi jucători, Luka Marici de la Dinamo și Marius Briceag de la CSU Craiova, au suferit accidentări serioase în ultima etapă din sezonul regulat, care a decis componența play-off-ului. Olteanul e suspect de fractură!

Luka Marici a ieșit de pe teren accidentat după 76 de minute din meci, la 1-0 pentru "câini", iar în locul său a intrat Luca Ceccarelli. 

Fundașul croat de 28 de ani s-a lovit rău după un duel cu mijlocașul român Yasin Hamed. Marici a blocat șutul adversarului său, iar Hamed l-a lovit fără intenție în zona genunchiului.

Marici a trebuit să fie ajutat de medici să iasă de pe teren pentru că nu mai putea călca în picior. Imediat cum a părăsit gazonul, fotbalistul a fost dus direct la ambulanța de pe marginea terenului.

Dinamo a învins cu 2-0 și s-a calificat în play-off. 


Captură TV Dolce Sport

BRICEAG, suspect de FRACTURĂ!

Marius Briceag, fundașul de 24 de ani al lui CSU Craiova, s-a accidentat la ultima fază în victoria cu Gaz Metan (1-0), care i-a trimis pe olteni în play-off. El nu s-a mai putut ridica de pe teren. Medicii de pe ambulanță au intervenit imediat, fotbalistul fiind suspect de fractură. Jucătorul a fost dus la spital. 

"Briceag are o tăietură urâtă pe rotulă. Nu știu dacă e mai bine decât dacă ar fi avut ceva la ligamente" Gigi Mulțescu, antrenor CSU Craiova

14 meciuri
a jucat Marici pentru Dinamo în acest sezon de Liga 1

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.