Liga 1

Contra a surprins după calificare: "Trei mari favorite la titlu"

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 05 martie 2017

Cosmin Contra a stat pe banca lui Dinamo în ultimele trei etape și a reușit să califice formația din Ștefan cel Mare în play-off-ul Ligii 1, după victoria obținută în deplasare cu Pandurii, scor 2-0. Antrenorul nu a pus-o pe Dinamo printre principalele 3 favorite la titlu. 

"Arătăm ca o echipă care merită să fie în primele 6 echipe din România. Toate celelate 5 echipe sunt echipe puternice. Suntem fericiți, băieții vor avea acum două zile de pauză, de marți revenim la antrenamente.

Sunt favorite Astra, Steaua și Viitorul. CFR e o echipă foarte bună, iar Craiova este o echipă foarte periculoasă. Toate echipele au șanse la titlu", a spus Contra la finalul meciului, la TV Dolce Sport.

"Fiecare echipă care este în play-off poate câștiga campionatul. Acesta este clasamentul real, cele din play-out merită să fie în play-out, iar cele din play-off merită să fie acolo"  Flavius Stoican, antrenor Pandurii

Citește și: 

FOTO și VIDEO Știm toate echipele din play-off! » Cum arată acum CLASAMENTUL de la care pleacă bătălia pentru titlu, după înjumătățirea punctelor

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.