Liga 1

Declarații ciudate ale unui fotbalist după finala din play-off: "Dumnezeu e sus și vede. Dacă a fost ceva, să înfunde pușcăria!"

Foto: Alex Nicodim (Gazeta Sporturilor)

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 05 martie 2017

Eric de Oliveira a fost foarte nervos la finalul meciului pierdut de Gaz Metan în fața lui CSU Craiova, scor 0-1, și insinuează că s-au întâmplat lucruri necurate la această partidă. Odată cu această înfrângere, medieșenii au ratat și calificarea în play-off.

"Eu îmi felicit colegii! Știam că va fi un meci greu. Noi mergem înainte în play-out. Am jucat împotriva tuturor azi. E greu când joci un meci cu Steaua acasă și tot stadionul e de partea Stelei.

Suntem fotbaliști, dar e greu! Dacă au fost lucruri ciudate nu știu, dar Dumnezeu e sus și vede tot. Dacă a fost ceva, să înfunde pușcăria ! Cred că Mediaș n-a fost dorită în play-off. Totul a fost contra noastră. Am pierdut calificarea pe mâna noastră. Nu căutăm vinovați!", a declarat Eric la TV Digi Sport.

Citește și: Știm toate echipele din play-off! » Cum arată acum CLASAMENTUL de la care pleacă bătălia pentru titlu, după înjumătățirea punctelor

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.