Liga 1

Dezvăluiri la 11 ani de la semifinala Steaua - Middlesbrough » Ce i-a zis Răzvan Marin tatălui său

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 06 March 2017

Răzvan Marin a vorbit despre două dintre momente foarte importante trăite de tatăl său în perioada petrecută la Steaua. Și-a reamintit cum a fost după titlul câștigat în 2006, dar și ce i-a zis lui Petre Marin după semifinala pierdută cu Boro. 

"Un moment extraordinar pentru mine a fost la câștigarea titlului de către Steaua în 2006, când Sorin Ghionea m-a luat în cârcă și am făcut împreună turul arenei din Ghencea.

A fost ceva de neuitat. Vă dați seama, aveam atunci 10 ani, a fost ceva incredibil să mă bucur și eu chiar în mijlocul lor. Și ce jucători erau… Ghionea, Goian, Mirel Rădoi, Dică, tata, Bănel Nicoliță…

A, mi-am mai amintit ceva. După meciul acela de la Middlesbrough, tata n-a fost bun zile întregi. Am plâns și eu în fața televizorului. Îl vedeam eu că încerca atunci când ajungea acasă să uite, dar nu avea cum.

Eu îl încurajam mereu, «lasă, tata, că mai sunt meciuri, hai să ne jucăm», chestii din astea. Dar de uitat, nu putea să uite. Cred că n-a uitat nici azi", a zis Răzvan Marin pentru blogul danielnanu.ro.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.