Liga 1

Ordine din lojă! Becali îi face echipa lui Reghe: "Așa trebuie să joci. Nu înnebuni jucătorii! Cine crezi că te bate dacă joci cu ăștia 4 în echipa?"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 06 martie 2017

Gigi Becali a vorbit despre Steaua și a declarat că i-a ordonat lui Reghecampf să nu mai schimbe tactica echipei și să joace 4-2-3-1.

"Reghe să gândește la tot felul de soluții tactice, dar i-am zis să nu cumva să facă vreo greșeală și să îi înnebunească pe jucători. I-am spus să joace 4-2-3-1, să nu schimbe sistemul că îi bulversează pe jucători.

Să nu mergem pe teren necunoscut. Nu știm dacă echipa poate juca 4-4-2. Eu nu știu sistemul ăsta. Nu-l cunosc. Steaua nu a mai jucat așa de pe vremea lui Pițurcă și atunci nu mă pricepeam așa bine la fotbal.

I-am spus «Cine te bate dacă joci în același timp cu Amorim, Tănase, Jakolis și Alibec?» Nu te bate nimeni. O să vedeți. Eu cred că echipa va lua campionatul și că jucătorii se vor mobiliza. Sunt două puncte diferență și putem fi campioni după 3-4 etape din play-off", a spus Gigi Becali la TV Sport ro.

"Reghe nu are nicio legătură cu băutura și cu vodca. Nu am zis niciodată. Știu cine a băut și ce s-a întâmplat. Da, e și vina lui pentru că el răspunde. Dar când va câștiga campionatul, totul se va șterge" Gigi Becali

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.