Liga 1

VIDEO + FOTO Un fost fotbalist a fost bătut crunt într-un magazin! Imaginile au fost surprinse de camerele de luat vederi

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 06 March 2017

Fostul portar al celor de la Voința Sibiu, Dumitru Pârvu, a fost bătut cu bestialitate de un individ într-un magazin. Întâmplarea ar fi din urmă cu 4 luni, însă abia acum au apărut imaginile. Ora de Sibiu anunță că sora lui Pârvu a fost cea care a decis să dea imaginile presei.

Pârvu a fost lovit puternic de un bărbat, după un dialog ceva mai aprins. Fostul portar a căzut imediat și nimeni nu a intervenit în altercație, deși în imagini mai apar câteva persoane.

Ioana Cristea, sora fostului portar, speră ca astfel să îi poată identifica pe agresori, care n-au fost trași la răspundere nici după atâta timp:

„Iată că nici după trei luni făptuitorii nu sunt traşi la răspundere! Am văzut şi noi, familia victimei, VIDEO-urile cu imaginile agresiunii, imagini în care fratele meu e lovit foarte violent, aflat la pământ, aplicându-i-se şi picioare direct în cap! Cruzimea de care dă dovadă acea „brută” nu trebuie tolerată sau iertată!

Astfel că, vom face imaginile publice, solicitând AJUTOR PENTRU IDENTIFICARE. Oricine poate da relaţii în acest sens despre făptaşul principal sau despre celalalte două persoane care îl însoţesc, poate contacta direct Poliţia la 112 sau Secţia 1 Sibiu, în timpul programului, la Tel 0269 212260.

De asemenea, putem fi şi noi contactaţi, între orele 10:00-20:00 la tel: 0749 292319″, apare în mesajul postat de sora lui Pârvu.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.