Liga 1

Reghecampf, despre subiectul pe care l-a ascuns de Gigi Becali: "N-a știut nimic"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 06 martie 2017

Laurențiu Reghecampf a criticat o serie de afirmații făcute de fostul preparator fizic al Stelei, Thomas Neubert, legate ultima perioadă petrecută la Steaua (detalii AICI). 

Antrenorul Stelei susține că a renunțat la o parte din clauza sa de reziliere pentru Neubert, lucru neștiut de Becali la acel moment, și a dezvăluit câți bani a câștigat neamțul în perioada în care a lucrat la roș-albaștri.

"Când patronul nostru a fost închis, Tommy primea 120.000 de euro avans. Eu am luat din clauza mea de reziliere de un milion și i-am dat lui Thomas Neubert 300.000 de euro. Gigi Becali nu a știut acest lucru până în urmă cu câteva luni. Tommy a câștigat peste un milion de euro la Steaua.

Ce am făcut pentru Thomas Neubert nu am făcut pentru nimeni. Toată lumea l-a vrut la Steaua, dar el a vrut să plece. În iarnă (n.r. 2016), când am semnat cu Steaua, în cele câteva meciuri până să intrăm în pauză, Tommy mi-a zis că cei de la Litex l-au căutat.

A fost dorința lui să se întoarcă la Litex, acum ȚSKA, din cauza considerentelor financiare și a unor probleme din familie", a spus Reghecampf la TV Digi Sport.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.