Liga 1

EXCLUSIV Rednic, tranșant înaintea meciului de foc cu Danemarca: "Federația a greșit când l-a adus pe Daum!"

Foto: Raed Krishan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 07 martie 2017

Într-un interviu acordat Gazetei în Belgia, Mircea Rednic, 54 de ani, spune că nu avem motive solide să așteptăm cu încredere partida din 26 martie cu danezii și crede că FRF ar trebui să și-l asume pe selecționer până la finalul preliminariilor, indiferent de rezultatul următoarelor două meciuri cruciale, cu Danemarca și Polonia.

- E de speriat pentru noi meciul cu Danemarca?
- În primul rând, e bine că s-au vândut deja toate biletele. Asta înseamnă că suporterii cred în continuare în echipa națională. N-o să ne fie ușor. N-am fost constanți în joc, am avut un meci bun, altul slab. Asta nu prea-ți dă încredere. Mai ales după diferența pe care am văzut-o în partida cu Polonia, e normal să-ți fie un pic de teamă de jocul cu danezii. Dacă nu batem, ne va fi foarte greu să mai mergem la baraj.

- Ar fi indicat să se pună problema schimbării lui Daum în cazul încă unui pas greșit în campanie?
- Ar fi rușinos pentru federație să-l înlăture la jumătatea drumului. Ar trebui să meargă până la capătul campaniei cu actualul selecționer, indiferent de rezultatul jocurilor cu Danemarca și Polonia. N-a fost o decizie corectă învestirea lui Daum, pentru că avem antrenori români capabili să conducă reprezentativa. Sigur, el a schimbat câte ceva în jurul echipei la capitolul organizare, dar e greu să umbli la mentalitate. D-aia și au jucătorii români atâtea probleme în străinătate!

- Totuși, luăm trei puncte?
- Bate Danemarca! Dar zic așa ca să învingă, de fapt, România, fiindcă mie îmi ies numai pe dos astea. Nu mă pricep la pronosticuri.

Interviul complet, în care Rednic face dezvăluiri despre situația de la Dinamo și vorbește despre lupta la titlu, îl găsiți în ediția tipărită de azi și pe platforma digitală!

Alte subiecte exclusiv print:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.