Campionate

FOTO A marcat 2 goluri, însă și-a supărat șefii » Cum a apărut Aubameyang la meciul cu Bayer Leverkusen!

Foto: Guliver/GettyImages

Articol de Cristian Toma  —  marţi, 07 martie 2017

Atacantul echipei Borussia Dortmund, Pierre-Emerick Aubameyang, ar putea fi amendat de club ca urmare a promovării sponsorului personal, Nike, în meciul câștigat de echipa sa contra lui Bayer Leverkusen, scor 6-2.

La ultimul meci, Aubameyang, care a înscris o dublă, a intrat pe teren cu un look inedit. Acesta avea desenat în culoarea roz pe partea laterală a capului său, logo-ul companiei americane Nike.

Cum echipamentul Borussiei Dortmund este asigurat nemții de la Puma, care deține și acțiuni în cadrul echipei, noul look al internaționalului gabonez i-a deranjat pe conducătorii clubului.
"Dacă interpretarea mea este corectă, cu siguranță, gestul său provine de la sponsorul principal. Sperăm că a fost singura dată când a făcut acest lucru. Vom avea o discuție cu el", a declarat directorul sportiv Michael Zorc.

Conducerea Borussiei nu este sigură că incidentul din meciul de sâmbătă aparține lui Aubameyang, fapt pentru care nu se știe deocamdată dacă va promova o acțiune împotriva lui.

În meciul împotriva lui Bayern Leverkusen, prin cele 2 goluri marcate, Aubameyang a ajuns pe primul loc în clasamentul golgheterilor din Bundesliga, cu 21 goluri, având cu 2 mai multe față de următorul clasat, Robert Lewandowski ( Bayern Munchen).
În vârstă de 27 de ani, Aubameyang a debutat în 2009 la naționala Gabonului marcând de 19 ori în cele 48 de partide disputate.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.