Liga 1

Comunicatul PCH după vestea că stadionul Dinamo e în pericol să nu fie modernizat: "Sutele de mii de suporteri dinamoviști, și ei plătitori de taxe din care se vor face stadioanele pentru Euro 2020, merită un minim respect după zecile de ani în care au fost ignorați"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 07 martie 2017

Suporterii din Peluza Cătălin Hîldan și-au exprimat încă o dată nemulțumirea cu privire la faptul că stadionul Dinamo ar putea să nu mai intre în planul de modernizare pentru Europeanul din 2020. 

"Dinamo e singura echipă de tradiție din Liga 1, mai mult e singura echipă din București care contează în clipa asta. Sutele de mii de suporteri dinamoviști, și ei plătitori de taxe din care se vor face stadioanele pentru Euro 2020, merită un minim respect după zecile de ani în care au fost ignorați.

Dacă cineva se gândește că lui Dinamo i-ar sta mai bine pe Arena Națională se înșală amarnic, suntem și vom fi mereu «Câinii din Ștefan cel Mare»", este doar o parte din mesajul publicat pe site-ul pchdinamo.ro

De altfel, suporterii au afișat la ultimele meciuri ale echipei un mesaj uriaș pe care era scris: "Vrem stadion".

Comunicatul integral al dinamoviștilor, intitulat "Zeii Machetelor", poate fi citit aici. 

Conform ultimelor informații, stadionul Dinamo ar putea să nu mai fie modernizat pentru Campionatul European din 2020, după cum a declarat-o Răzvan Burleanu, dar și alți oficiali ai "câinilor".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.