Liga 1

Negoiță reacționează în problema stadionului lui Dinamo: "Ce faceți? Modernizați stadioanele echipelor care nu mai există, Steaua și Rapid!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 08 martie 2017

Guvernul României va moderniza mai multe stadioane din București pentru EURO 2020.

Pe listă sunt stadioanele Ghencea, Dinamo, Giulești și Arcul de Triumf, dar la arena echipei din Ștefan cel Mare sunt anumite probleme, din cauza proprietarului stadionului.

Ionuț Negoiță, finanțatorul lui Dinamo, a reacționat și a trimis un comunicat de presă. Acesta spune că este obligatoriu ca stadionul să fie modernizat și le cere lui Badea și lui CS Dinamo să rezolve situația cât mai repede.

Comunicat integral Ionuț Negoiță:

"În ciuda faptului că am tot sperat că se va găsi o soluție, din păcate a trecut foarte mult timp și am ajuns pe ultima sută de metri în ceea ce privește reconstrucția stadionului Dinamo.

Am ajuns într-o situație de criză și, în calitate de acționar majoritar al clubului de fotbal Dinamo București, trag un semnal public de alarmă asupra necesității găsirii unei soluții rapide care să deblocheze aceasta situație.

Consider că viitorul lui Dinamo, în lipsa unui nou stadion, este sumbru. În condițiile în care se refac stadioanele unor echipe care nu mai există, Steaua si Rapid, să se rateze oportunitatea de a se face stadionul echipei Dinamo este o catastrofă care va atrage după sine continuarea deteriorării mișcării fotbalistice din Romania.

Sper ca factorii direct implicați, Clubul Sportiv al Ministerului de interne și CS FC Dinamo București, societatea domnului Nicolae Badea, vor găsi rapid soluția necesară pentru a nu se rata această oportunitate istorică pentru tot ceea ce înseamnă mișcarea dinamovistă.

Am convingerea ca această soluție se va găsi în condițiile în care știu că domnul Nicolae Badea este un dinamovist convins și sper să ne revedem cu toții în tribunele noului stadion la meciurile lui Dinamo" Ionuț Negoiță

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.