Liga 1

Chiricheș, la un pas de Dinamo » Toate detaliile de la negocierile dintre cluburi

FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de Marius Mărgărit  —  miercuri, 08 martie 2017

Cristi Borcea, fost acționar la Dinamo, a fost audiat astăzi la Curtea de Apel în cazul dezafilierii Universității Craiova.

Borcea a dezvăluit că în 2011, Chiricheș putea ajunge la Dinamo, în contul unei datorii pe care Pandurii o avea la formația alb-roșie. Ulterior, clubul gorjean a plătit 450.000 de euro către "câini", iar Chiricheș a rămas la Pandurii.

"Aveam un litigiu cu Pandurii în care Dinamo câștigase la ambele Comisii, ca urmare a transferului lui Ilie Iordache. Pandurii s-a adresat instanțelor civile. Atunci am întrebat dacă este legal, știind că UEFA spune că nu trebuie să te adresezi instanțelor civile.

După ședința Comitetului Executiv din 8 iulie, după ce președintele Sandu aprobase emiterea unor adrese către Pandurii și Craiova m-a contactat Condescu ca să găsim o soluție. A spus că nu are bani și să nu ajungă la excludere și dacă doresc vreun jucător.

În urma discuțiilor, am fost de acord să închei amiabil. Înțelegerea a fost să mi-l dea pe Chiricheș în contul sumei de 450.000 si 20% dintr-un transfer. Până la urmă, nu s-a mai concretizat, deoarece Pandurii a virat banii către Dinamo și a stins litigiul", a spus Borcea la audieri.

Ulterior, Chiricheș a ajuns la Steaua în ianuarie 2012 pentru 1,3 milioane de euro. După aceea s-a transferat la Tottenham, la 9,5 milioane de euro, iar acum este la Napoli.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.