Liga 1

Dezvăluiri din vestiarul Stelei » Ce s-a întâmplat înainte de meciul cu Zurich: "Să vă spun sincer"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 08 March 2017

Adi Popa, fost jucător la Steaua, a vorbit despre fosta sa echipă și despre acuzele aduse lui Reghecampf și Mihai Stoica, despre Victor Pițurcă a spus că au băut înainte de meciul cu Zurich.

Mijlocașul le-a luat apărarea celor doi și a spus că nu crede că aceștia au băut în cantonamentul roș-albaștrilor.

"Eu și restul jucătorilor nu am auzit de nicio beție, de absolut nimic. Chiar vă spun sincer că în dimineața meciului noi am făcut o plimbare prin oraș, pe jos, de la hotel la stadion și chiar am stat de vorbă cu Bourceanu și cu Mister tot drumul.

Și nu mi s-a părut nimic suspect. În ziua meciului nu se bea deloc alcool la Steaua. Nici sucuri acidulate. Am băut doar acele vitamine și apă.

Am fost acolo până acum o lună, se lucrează cu voie bună, problema este să închegi un grup mult mai repede. Până se integrează durează, nu e ușor să obții grupul în mai puțin de o lună. Relația dintre MM și jucători e bună, cea dintre Mister și jucători e la fel", a spus Adi Popa la TV Digi Sport.

Citește și: Adi Popa s-a adaptat rapid în Anglia: "Îmi folosesc viteza să nu intru în contact cu ei" » Proiectul de milioane care l-a impresionat pe fotbalist

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.