Liga 1

Gigi Becali lucrează la tactica Stelei! Mesaj clar pentru Reghecampf: "Voi vorbi cu el despre asta"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 09 martie 2017

Gigi Becali e gata să rezolve problemele de la Steaua și îi cere lui Laurențiu Reghecampf să nu îl mai pună pe Denis Alibec să execute fazele fixe. 

”Și mie mi s-a părut ciudat. Am văzut la meciul cu ASA că am avut un corner, de pe dreapta, stânga adversarului, executat de Alibec.

Mureșenii au respins mingea în afară, astfel că a urmat imediat un alt corner pentru noi, dar din partea cealaltă. Și am văzut cum s-a așteptat ca Alibec să traverseze tot terenul pentru a executa.

Și m-am întrebat, de ce dom’ne? Nu mai avem pe cine să punem să batem cornere? Dar, nu știu. Astea sunt detalii legate de antrenor. O să vorbesc cu Reghe”, a spus Becali la TV Digi Sport.

CE A ZIS ILIE DUMITRESCU:

"Nu înţeleg cum poate să bată Alibec cornere, cum să scoţi un jucător, un finalizator atât de bun la faze fixe, în lateral? De asta spun că nu sunt foarte optimist". 

CE A ZIS LĂCĂTUȘ:

 "Crezi că Alibec bate de capul lui cornerele? Probabil e pus. Eu dacă aş fi în locul lui, aş prefera să fiu în careu, să marchez goluri. Nu suntem la hochei, nu se dau puncte pentru ăla care pasează. Alibec are gabarit, e bun la cap, eu îl văd în careu la cornere". 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.