Liga 1

Strategia Stelei făcută zob de un tehnician respectat din România: "Despre asta vorbim"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 09 March 2017

Edi Iordănescu știe unde a greșit Steaua în iarnă. Antrenorul e convins că dacă Steaua ar fi cumpărat jucători pentru compartimentul defensiv, altfel ar fi stat lucrurile. 

”Nu vreau să fiu înțeles greșit, este o simplă opinie, dar vorbim de selecție. Când ești singurul club care-ți permiți să dai bani pe jucători, vorbim de sume importante, și-ți alegi ce-ți convine și ce vrei, și ce-ți place din piață, destabilizezi și adversarul în același timp, și ajungi să suferi în apărare, atunci e o problemă.

Să duci o jumătate de campionat și să suferi în atac, să simți că n-ai marcatori, după care rezolvi chestiunea, dar acum te trezești că ai probleme în apărare și aici mă refer la zona fundașilor centrali...

Din punctul meu de vedere, în acest moment, Steaua stă într-un singur fundaș central, clar de acest profil, iar acesta este Gabi Tamaș. Un fotbalist bun, dar care are și o vârstă, plus că se poate întâmpla oricând ceva cu el și riști să nu te mai poți baza pe el o perioadă de timp.

În rest, îl ai pe Moke, care este o improvizație, la profil e mijlocaș defensiv, și care în multe momente a arătat multe carențe, și-l mai ai pe Bălașa care e ”între”. Joacă și fundaș dreapta și central. Acum trei săptămâni, când am fost la Roma, i-am întrebat pentru ce l-au luat pe Bălașa și mi-au spus că pentru postul de fundaș dreapta, dar că poate juca și central”, a spus Iordănescu jr la TV Digi Sport.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.