Liga 1

Cârțu face o declarație șocantă după bătaia primită de Golofca de la Grozavu: "Jucătorul ar trebui să-și dea și el demisia"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 09 March 2017

Sorin Cârțu a comentat bătaia primită de Cătălin Golofca de la antrenorul Leo Grozavu și spune că odată cu demisia tehnicianului de la FC Botoșani și jucătorul ar trebui să-și rupă contractul.

"Leo Grozavu și-a recunoscut greșeala și și-a dat demisia. Și eu sunt un antrenor coleric, dar n-am ajuns până acolo încât să altoiesc pe cineva pe bancă sau în particular. Leo e un antrenor care are niște trăiri diferite față de alții. Nu are niciun fel de scuză. Prin gestul pe care l-a făcut și-a recunoscut vina.

Eu aș accepta și un gest de la Golofca. Și el ar trebui într-un fel să-și dea și el demisia, să rupă contractul. Să recunoască faptul că prin gestul său de a da cu tricoul pe jos l-a iritat pe antrenor și să plece de la echipă", a declarat Cârțu la TV Dolce Sport.

Citește și: EXCLUSIV Jucătorul bătut de Grozavu reacționează: "Ori plec eu, ori pleacă el" + Cum arată Golofca după lovitură

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.