Liga 1

De-asta bate Alibec cornerele! Dezvăluire RUȘINOASĂ pentru un atacant de careu + situație incredibilă pentru o echipă de talia Stelei

Foto: Alex Nicodim

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 10 martie 2017

Vicecampioana l-a transferat pe Alibec în iarnă, iar din primul meci oficial jucat la Steaua atacantul a fost desemnat responsabil în ceea ce privește executarea loviturilor de la colț, dar și a loviturilor libere din preajma careului.

Adevărul e că Steaua și-a luat atacant de careu fără "cap"! Atacantul cu 41 de goluri în Liga 1 nu are nicio reușită cu capul în cariera sa pe prima scenă!

7 goluricu capul are Dinamo în acest sezon de Liga 1, la fel ca CFR Cluj

El vine să confirme astfel criza Stelei la acest capitol, care durează de ani buni. O analiză atentă puteți citi în ediția tipărită de azi și pe platforma digitală a GSP.

Reghecampf a fost atacat pentru decizie atât de patronul său, cât și de alți antrenori. Primul a sărit Gigi Becali, indignat de faptul că atacantul pe care a plătit două milioane de euro execută fazele fixe în loc să stea în careu:  "Am văzut la meciul cu ASA că am avut un corner, de pe dreapta, executat de Alibec. Mureșenii au respins mingea afară, astfel că a urmat imediat un alt corner pentru noi, dar din partea cealaltă. Și am văzut cum s-a așteptat ca Alibec să traverseze tot terenul pentru a executa. Și m-am întrebat, de ce domne? Nu mai avem pe cine să punem să batem cornere? Astea sunt detalii legate de antrenor. O să vorbesc cu Reghe!".

Din ediția tipărită de azi și de pe platforma digitală puteți afla rezultatul analizei GSP în acest sens + alte detalii incredibile pentru o echipă de talia Stelei! 

Alte subiecte exclusiv print:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.