Europa League

Un fost dinamovist, egalul lui Ibrahimovici și Mourinho în Europa League

FOTO: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 10 martie 2017

Slovenul Miha Mevlja (26 ani), fostul fundaș al lui Dinamo, impresionează de la meci la meci la noua sa echipă, FK Rostov.

Fundașul este titular meci de meci pentru formația rusă, alături de care a jucat toamna trecută în grupele Ligii Campionilor, fiind titular în superconfruntările cu Bayern Munchen și Atletico Madrid.

Rostov a terminat pe locul trei în Champions League și a pătruns în șaisprezecimile de finală ale Europa League, unde a scos-o pe Sparta Praga, unul dintre golurile din acea dublă manșă fiind reușit chiar de Mevlja.

Aseară, Mevlja a fost titular în meciul din optimi cu Manchester United, încheiat 1-1, având o evoluție foarte bună în fața starurilor de sute de milioane de euro ale lui Jose Mourinho.

La Rostov evoluează și Andrei Prepeliță, fostul jucător al Stelei. Acesta a fost doar rezervă în meciul de ieri cu "diavolii".

  • Miha Mevlja a evoluat pentru Dinamo în sezonul 2015-2016, fiind achiziționat de Rostov vara trecută, în schimbul sumei de 700.000 euro.
  • Fundașul este și o prezență constantă în naționala Sloveniei, alături de care luptă cu șanse importante pentru calificarea la Mondialul din 2018 din Rusia. 
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.