Liga Campionilor

TRĂDAREA ANULUI în Spania! Ziarul de casă al Realului își atacă propriii suporteri: "Indignaților, ați uitat asta, de ce vă luați de turc?"

FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 11 martie 2017

După Barcelona - PSG 6-1, fanii lui Real Madrid au criticat extrem de dur arbitrajul, spunând despre centralul Deniz Aytekin că i-a ajutat pe catalani, dictând două penalty-uri facile și refuzând un penalty pentru PSG.

Totuși, o supriză uriașă a venit de la Marca, ziarul de casă al lui Real Madrid. Spaniolii au avut un articol intitulat "Indignaților, amintiți-vă: al 11-lea trofeu Champions League a venit după un ofsaid".

Spaniolii amintesc că în iunie 2016, când Real a câștigat a 11-a Champions League, a marcat după o greșeală de arbitraj. În articol se scrie că Sergio Ramos a marcat un gol din ofsaid, greu de văzut, și că atunci nimeni nu s-a mai scandalizat, nu au fost dezbateri atât de aprinse și nici nu s-a protestat la fel ca după meciul Barcelonei.

Vezi AICI video

"Stimați simpatizanți ai lui Real Madrid, amintiți-vă că pe San Siro echipa voastră a ajuns în prelungiri grație unui gol din ofsaid. Da, din ofsaid" este finalul articolului din Marca

Save

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.