Liga 1

Ilie Dumitrescu e surprins de 3 echipe din play-off: "Erau pe perfuzii, ca un pacient despre care nu se știa dacă va mai trăi"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 11 martie 2017

Ilie Dumitrescu a făcut analiza a trei echipe calificate în play-off și e convins că Viitorul, Astra și Dinamo vor face o figură frumoasă.

"Vom vedea o echipă a Viitorului care se va bate la titlu până în ultima etapă. Am vorbit personal cu Gică (n.r. Hagi) şi ştiu că a schimbat total strategia faţă de anul trecut, când echipa n-a mai avut rezultate în play-off.

Viitorul este acum o echipă care are nişte principii clare de joc, automatisme, relaţii de joc, prestează mereu acelaşi fotbal, se vede că au o idee, dar şi un plus de maturitate. În plus, arată foarte bine şi fizic.

Apoi este Astra, o echipă care era pe perfuzii, cu probleme medicale grave, un pacient despre care nu se ştia dacă va mai trăi şi care acum a ajuns la o serie de 7 victorii. De ce? Pentru că are jucători de valoare, experimentaţi, plus că acolo nu există presiune.

Mai este Dinamo, o echipă care mi-a plăcut foarte mult, o formaţie care arată foarte bine, care se vede cu ochiul liber că este organizată. În plus, a crescut în agresivitate, nu mai sunt momente de respiro în joc, nu mai văd jucători care nu sunt concentraţi în timpul meciurilor", a declarat Ilie Dumitrescu la TV Digi Sport.

Program play-off: 

Astra - CSU Craiova, sâmbătă 11 martie, 20:30 TV Digi, TV Dolce, Look
Steaua - CFR Cluj, duminică 12 martie, 20:30 TV Digi, TV Dolce, Look
Viitorul - Dinamo, luni 13 martie, 20:30 TV Digi, TV Dolce, Look

*toate meciurile sunt liveTEXT și video pe GSP.RO

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.