Liga 1

Hagi are probleme mari la Viitorul! Un jucător de bază stă la mâna FRF: "Comisia decide dacă va juca"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 11 martie 2017

Alex Nimely (25 de ani) a fost ținut în afara lotului Viitorului în meciul cu Dinamo din cauza unor probleme la inimă descoperite la un control de rutină.

Atacantului liberian i s-ar retras viza medicală de către FRF și a fost trimis pentru analize suplimentare în Anglia. Jucătorul nu are dreptul să se antreneze până nu va primi rezultatele.

Cristian Bivolaru, președintele Viitorului, a vorbit despre situația în care se află jucătorul și spune că FRF decide dacă Nimely va juca.

"Nimely a mai făcut un set de analize medicale în Anglia, pe care le-a adus la comisia medicală a FRF. Comisia va anunța care este situația fotbalistului, dacă îi va da dreptul să joace", a declarat Bivolaru pentru Fanatik.

"Nimely a jucat doi ani în Anglia, nu a fost nicio problemă. Nu știu ce se va întâmpla. Comisia medicală a FRF i-a retras viza medicală după ce i s-au depistat niște probleme la testele pe care le-a făcut. Este o pierdere pentru noi, ne-a ajutat foarte mult în campionat. Un jucător foarte bun și un caracter deosebit. Acum să vedem ce-o fi"
Cristian Bivolaru

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.