Campionate

Zidane, resemnat la conferința de presă, după o întrebare legată de Barca-PSG: "Știm că deranjăm, mereu se vorbește de Madrid"

Foto: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 11 March 2017

Zinedine Zidane a fost deranjat de una dintre întrebările adresate de ziariștii prezenți la conferința de presă susținută înaintea partidei cu Betis.

Întrebat de ce s-a discutat intens despre imaginea de după partida dintre Real și Villareal, în timp ce după meciul Barcelona - PSG 6-1 nu s-au dezbătut atât de mult greșelile de arbitraj, Zidane a oferit un răspuns resemnat.

"Știm că deranjăm. Mereu se vorbește despre Madrid, dar trebuie să trăim cu asta", a declarat antrenorul Realului, citat de Mundo Deportivo.

Fernando Roig, președintele lui Villarreal, a lansat imediat după meciul pierdut cu 2-3 în fața Realului o serie de acuze către brigada de arbitri care a condus partida.

Oficialul "Submarinului Galben" reclamă faptul că penalty-ul prin care Real Madrid a egalat a fost acordat în mod eronat, dar nu uită nici de faptul că arbitrii au plecat de la stadion cu anumite pungi primite din partea madrilenilor (detalii AICI).

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.