Liga 1

Reghe pornește războiul: "Eu decid tot la Steaua, niciodată Becali!"

Foto: Alex Nicodim

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 12 martie 2017

Dacă a văzut că nu merge cu vorba bună, Laurenţiu Reghecampf și-a schimbat radical discursul din ultimele săptămâni și a început să se comporte la fel cum o făcea acum 3 ani, atunci când ataca pe toată lumea.

Deranjat că în ultima perioadă fanii, specialiștii în fotbal și presa au comentat pe marginea implicării lui Gigi Becali la echipă, Reghe a răspuns pe-un ton agresiv. “Opriţi-vă odată! Nu mai vorbiţi despre de ce nu joacă Boldrin, de ce bate Alibec cornere sau altele. Eu decid tot, nu patronul! Eu vorbesc mereu cu Becali. Steaua e Steaua și pentru jucători nu e la fel ca la echipele de la care vin. Nu mai încercaţi să creaţi o atmosferă proastă. Nu există așa ceva. Nici la nivelul echipei și nici la nivelul conducerii. Sunt momente în care jucătorii nu se ridică la nivelul lor. Poate din cauza stresului sau a anumitor faze ratate ușor”, a spus Reghe.

Cum a reacționat antrenorul când a fost vorba de demisie, de fanii Stelei și de jucători puteți afla din ediția tipărită de azi și de pe platforma digitală!

Alte subiecte exclusiv print:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.