Liga 1

Reacție vehementă la adresa antrenorului Stelei: "Nu se poate așa ceva! Reghe, nu te înțeleg. Nu ai făcut vreo performanță"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 12 martie 2017

Ilie Dumitrescu, fost antrenor și jucător la Steaua, l-a taxat pe Laurențiu Reghecampf după ce tehnicianul roș-albaștrilor a spus că la echipă nu este nicio problemă.

"El este un antrenor valoros, iar Steaua are un lot valoros. La asta cu «nu e un moment delicat», nu am cum să te înţeleg, Reghe. Presiunea la Steaua va exista tot timpul. E greu să antrenezi Steaua. El trebuie să transmită mesajul de încredere și că lucrurile se vor îndrepta.

Steliștii sunt în grafic pentru obiectiv, dar sunt probleme de joc. S-a văzut asta. Trebuie să vedem o altă echipă. Vreau să văd organizare pe faza defensivă, dar Steaua ia gol la fiecare meci. Nu se poate aşa ceva. Vreau să văd că acest lot de jucători valoros, cu un antrenor valoros, are o idee de joc. Vreau să văd automatisme.

Cu CFR, Steaua e favorită. Reghe e valoros şi rezultatele îl recomandă. Nu e o performanţă că e neînvins. Scoţi 3 egaluri şi aia e. Vreau să văd altă echipă. Trebuie să văd că a început o competiţie în care trebuie să îşi pună fiecare în evidenţă valoarea.

Antrenorul să aibă partea lui, să pregătească foarte bine meciul și să văd o echipă care are o idee de joc. Să fie organizată atât pe faza ofensivă, cât şi pe cea defensivă. Jucătorii trebuie să înţeleagă că sunt la cel mai tare club din ţară. E un prilej perfect pentru ei ca să demonstreze că înţeleg asta", a declarat Ilie Dumitrescu la TV Digi Sport.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.