Liga 1

EXCLUSIV / FACSIMIL Debut suspect de play-off! În două orașe din țară s-a pariat masiv pe un fotbalist la Astra - CS U Craiova!

Morais sare la Bancu, după intrarea de neînțeles a craioveanului. Foto: Cristi Preda

Articol de Alexandru Răducanu  —  Sunday, 12 March 2017

Primul meci din play-off stârnește primele suspiciuni în lumea pariurilor. La Astra - CS U Craiova 0-0, casa de pariuri Winner a avut în ofertă și posibilitatea de a paria pe jucători care primesc sau nu cartonașe galbene. 

"Bancu ia galbeN", PARIU REFUZAT!

Surse autorizate au dezvăluit pentru GSP.ro că la mai multe agenții din Craiova și Slatina s-a mizat enorm, sume de ordinul zecilor de mii de lei, pe pariul că Nicușor Bancu va fi avertizat! Cota a fost de "3.20".  

Bookmakerii Winner au decis instant să refuze toate biletele și să blocheze pariul pe cartonașe în dreptul lui Bancu.  

Casa a fost inspirată și și-a protejat astfel banii. Mijlocașul de 24 de ani originar din Slatina a încasat "galbenul" în minutul 87, pentru un fault foarte dur asupra lui Morais, la 35 de metri de poarta craioveană! Fundașul brazilian chiar a sărit să riposteze, însă "centralul" a intervenit prompt (foto).  Bancu a comis infracțiunea pe partea opusă a postului pe care a jucat aseară, cel de mijlocaș stânga. 

Ovidiu Hațegan ar fi putut să-l sancționeze chiar mai devreme, pentru alte intrări la limită ale craioveanului care a primit nota 5 în caseta tehnică din Gazetă pentru evoluția lui. 

Mai jos, un facsimil cu 65 de bilete pariate pe Bancu la o casă terestră din Bănie, fiecare dintre ele cu miza de 100 lei! Biletele apar în baza de date ale agenției, chiar dacă au fost refuzate: 

Abia al treilea cartonaș!

Pariul trezește suspiciuni și din cauză că Bancu nu e vreun abonat fidel la cartonașe. Ba din contră, "galbenul" cu Astra e abia al treilea din acest sezon! 

De când joacă în Liga 1, Bancu a strâns doar 11 "galbene" și un "roșu" (pentru două cartonașe în meci) în 71 de jocuri! 

Ca fapt divers, CS U Craiova a terminat prima în clasamentul fair-play din sezonul regulat. 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.