Stranieri

VIDEO Toșca în vârtejul erorilor » Trei gafe mari făcute de fostul fundaș stelist în meciul cu Real, 1-2

+3 Foto
Ronaldo a fost o pălărie cam mare pentru Toșca // Foto: Gulliver/GettyImages

Articol de Aurelian Botezatu  —  Tuesday 14th of March 2017 12:00

Apărătorul lui Betis a greșit la ambele goluri ale madrilenilor. Iar intervenția sa asupra lui Morata trebuia sancționată cu penalty.

Gafa din confruntarea cu Malaga (28 februarie), acea pasă la portar interceptată de un adversar, care a și înscris, pare să-l fi dat peste cap pe Alin Toșca. 

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Apărătorul lui Betis și-a pierdut siguranța din primele apariții în tricoul lui Betis și de atunci greșește aproape pe bandă rulantă. A comis-o la 2-3 cu Sociedad, a făcut pauză contra lui Deportivo (1-1), dar a revenit în forță duminică, pe Bernabeu, împotriva Realului (1-2). Cu trei erori!

Minutul 8: La un corner în careul lui Betis, ex-stelistul l-a ținut pe Morata, împiedicându-l să reia spre poartă. Norocul lui, forma slabă a "centralului" Mateu Lahoz, care l-a iertat de penalty și de cuvenitul "galben".

Minutul 41: Toșca (foto mic, nr. 21) nu-l marchează pe Ronaldo și portughezul reia în plasă, cu capul, la centrarea lui Marcelo: 1-1. "Gravă eroare tactică", a comentat ieri cotidianul AS.

Minutul 81: Corner Kroos, "tricolorul" e depășit de balon în săritură, iar de lângă el, Sergio Ramos înscrie cu capul golul victoriei Realului: 2-1. Singurul alibi pe care i-l găsește Diario de Sevilla românului: "Statura îi limitează jocul aerian". Toșca are 1,81 metri înălțime.

La TV a dat autogol

Deși prima repriză s-a încheiat 1-1, pe grafica postului spaniol care a televizat partida a apărut scorul de 2-1 pentru Real. Autorul celei de-a doua reușite a madrilenilor: Toșca, autogol (foto 2).

7recuperări, 7 mingi pierdute și 4 faulturi a făcut Toșca în 90 de minute pe Bernabeu

2stele a primit Toșca în Marca. Exact ca Ronaldo. AS, în schimb, i-a dat un singur as (slab)

48de meciuri oficiale la rând cu gol marcat are Real. Record mondial!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.