Liga 1

Unul dintre cei mai apreciați dinamoviști recunoaște: "A fost etapa Stelei" » Detalii despre gestul de la pauză + cum a aflat că este convocat la națională

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 13 March 2017

Sergiu Hanca e mulțumit după egalul cu Viitorul de la Ovidiu, 0-0, chiar dacă acest rezultat o ajută pe marea rivală să treacă pe primul loc. 

Fotbalistul se bucură de convocarea la echipa națională și dezvăluie cum a aflat că este în lot pentru jocul cu Danemarca. 

"A fost etapa Stelei, pentru că ea a câștigat, iar restul au făcut egal. Dar mai e mult până la final. Sunt încă multe puncte puse în joc. 

O cunoșteam pe Viitorul, știam ce poate. Ne-am luat măsuri de precauție, nu ne-am deschis foarte mult. Își merită locul din clasament și va avea un cuvânt greu de spus în acest sezon", a zis Hanca după meci. 

...despre banner: "Ne dorim să avem propriul nostru stadion, unul modern și frumos. Dar până atunci vom juca pe Arena Națională și asta e foarte bine". 

...despre convocare: "Mă bucur mult că am ajuns la națională. Acesta e doar începutul, voi munci tot mai mult. Chiar eram în vestiar și sărbătoream calificarea în play-off și a venit cineva de la club de mi-a spus că-s convocat".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.