Publicitate

O săptămână profitabilă pentru pariori. Ponturi și cote mărite

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 14 martie 2017

Dueluri europene de top

În această săptămână vom afla numele ultimelor 4 echipe care vor continua lupta pentru cel mai râvnit trofeu continental, Liga Campionilor. Juventus – FC Porto și Leicester – Sevilla sunt cele 2 partide programate marți, o zi mai târziu urmând să se dispute Atletico Madrid – Leverkusen și Monaco -Manchester City.  Juventus se află în mare formă și nu a mai pierdut pe teren propriu un meci oficial din 23 august 2015, adică de 44 meciuri!! De partea cealaltă, să nu uităm că Porto a reușit o victorie de senzație în Play-off-ul competiției, reușind să câștige 3 la 0 cu AS Roma, chiar pe Olimpico. Leicester e neînvinsă fără Ranieri și speră la calificare în vreme ce Sevilla se află în continuare într-o formă excelentă.

În Europa League se va disputa returul optimilor de finală. O competiție imprevizibilă cu multe surprize și cu câte nume importante aflate în lupta pentru trofeu. Dacă vreți să pariați, casa de pariuri MaxBet.ro oferă cote extrem de atractive.

 

Punct și de la capăt

După prima etapă din Play-Off, ne așteaptă alte 3 dueluri ce se anunță a fi extrem de spectaculoase. Vineri, CFR Cluj primește vizita Astrei. Sâmbătă primele 2 clasate, Viitorul și Steaua se vor întâlni la Constanța, urmând ca Dinamo și CS U Craiova să încheie etapa duminică, pe Național Arena. Toate partide vor începe la ora 20:30.

Casa de pariuri MaxBet.ro oferă cote atractive pentru toate meciurile.

  1 X 2  
CFR Cluj 2.30      3.10     3.10 Astra Giurgiu
FC Viitorul 2.70      3.30     2.45 Steaua București
Dinamo București 2.30      3.25     2.95 CS U Craiova
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.