Liga 1

EXCLUSIV Tensiuni la Steaua » 4 fotbaliști implicați: "Te rog, calm, calm"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 14 March 2017

Steaua s-a impus în fața celor de la CFR Cluj, 2-0, iar Ovidiu Popescu a marcat un gol din lovitură liberă.

Ediția de azi a Gazetei Sporturilor dezvăluie că Tănase, Alibec și Pintilii au încercat mai bine de un minut să-l convingă pe Gnohere să-l lase pe Ovidiu Popescu să bată lovitura liberă din minutul 90.

Imediat după ce s-a dictat lovitură liberă, Pintilii a venit lângă Denis Alibec  și i-a cerut acestuia să se calmeze. "Te rog, calm, calm", i-a spus Mihai noului căpitan, gesticulând cu ambele mâini. A urmat momentul în care Ovidiu Popescu a luat mingea în brațe să bată, dar Gnohere a intervenit, l-a împins și i-a luat balonul din mână mijlocașului!

Florin Tănase a intervenit în discuția cu Eddy: "Lasă-l, mă, să bată el!", arătând cu degetul către Popescu, dar Harlem nici nu voia să audă. Ovidiu a plecat nervos de lângă balon, dar Alibec l-a tras de mână pe fotbalistul venit de la Timișoara, să-l convingă să revină și să-și ducă la îndeplinire planul.

Toate detaliile despre subiect și cum l-au convins pe jucătorii pe Gnohere să lase mingea pot fi citite în ediția tipărită a Gazetei Sporturilor și pe platforma Gazeta Digitală.

ALTE SUBIECTE EXCLUSIV PRINT

EXCLUSIV » Răzvan Raț, în dialog cu GSP: "Nu renunț la națională, deși pare că am fost abandonat" » Ce îi reproșează lui Daum

În absența lui Florin Andone, suspendat, Daum se află în fața unei alegeri extrem de complicate, între doi fotbaliști în formă. GSP îi compară pe cei doi candidați, concluziile, în ziar

EXCLUSIV Rednic a salvat-o miraculos de la retrogradare pe Mouscron, acum țintește sus: "Tragem la Europa League"

Nu ratați ponturile din pagina dedicată pariorilor!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.