Liga 1

FRF s-a sesizat după dezvăluirile GSP » Comisia de Integritate a început să cerceteze pariurile suspecte de la Astra - CS U

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 14 March 2017

Federaţia Română de Fotbal s-a sesizat după dezvăluirile făcute de GSP.ro în cazul pariurilor ciudate puse pe Nicuşor Bancu la meciul Astra - CSU Craiova, 0-0.

Comisia de Integritate din cadrul FRF a început să centralizeze informațiile și a luat deja legătura cu reprezentanți ai casei de pariuri Winner, acolo unde s-au mizat zeci de mii de lei, la agenții din Craiova și Slatina, că Bancu va încasa cartonaş galben. 

Fotbalistul originar din Slatina a primit avertismentul din partea lui Hațegan în minutul 87, dar casa de pariuri nu a fost păgubită, deoarece a suspectat biletele și a apucat să le refuze. 

Detalii pe cazul Bancu + facsimil cu biletele pariate în articolul integral - AICI 

Este a doua oară în acest an când Comisia de Integritate se sesizează, în urma dezvăluirilor presei, în cazul unui fotbalist din Liga 1 pe care s-au pus sume importante la pariuri pe cartonașe galbene! În februarie 2017, Prosport a scris despre cazul timișoreanului Alin Șeroni, în meciul Poli - Gaz Metan 1-1. Jucătorul a încasat cartonașul în minutul 88.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.