Liga 1

Radu Banciu acuză Viitorul - Steaua: "Eternul blat! Miroase a aranjament de la o poştă! Hagi e de admirat că mereu s-a predat"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 14 March 2017

Jurnalistul Radu Banciu a comentat meciul dintre Viitorul şi Steaua, care se va juca pe 18 martie, ora 20:30, şi pariază că echipa lui Hagi va pierde din nou contra formaţiei roş-albastre.

"Steaua - Viitorul este eternul blat. Steaua acum are nevoie mai mare de blat. Meciul ăsta miroase a aranjament de la o poştă. Viitorul s-a predat mereu în faţa Stelei.

Echipa lui Hagi nu are vedete internaţionale şi este firesc să piardă.  Viitorul nu joacă nimic, Steaua e într-o oarecare revenire şi are nevoie de victorie. Ar fi singura echipă din play-off cu două victorii.

Steaua este multicampioana noastră şi are un geamantan de trofee. Pe cine ar surprinde o victorie a Stelei? Un egal ar fi o surpriză. Dacă şi celelalte echipe din play-off ar face egal, şi Steaua - Viitorul ar putea fi egal. Şi să bată Steaua în retur.

Hagi nu este un mare antrenor. Nu a demonstrat niciodată că se pricepe la antrenorat. El este de admirat dintr-un singur motiv: că mereu s-a predat în fața Stelei. 

Viitorul a fost ajutată în acest sezon de arbitri ca nicio altă echipă. Şi când a promovat Viitorul a fost ajutată", a spus Radu Banciu la B1 TV în emisiunea "Unşpe metri"

În 13 meciuri oficiale directe, Steaua are 12 victorii, iar Viitorul una singură, 5-2 în mai 2013. În afara golurilor marcate în acest succes, trupa lui Hagi a înscris doar 3 goluri în poarta roș-albastră. 

Save

Save

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.