Liga 1

Apariţie surpriză în cantonamentul lui CFR Cluj înaintea meciului cu Steaua: "Am rămas mască, jucătorii stăteau ca mieluşeii"

FOTO: RAED KRISHAN

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 14 martie 2017

Echipa antrenată de Vasile Miriuţă a avut parte de o vizită surpriză în cantonamentul echipei premergător meciului cu Steaua, de duminica trecută.

Arpad Paszkany,  cel care în ultimii doi ani a dispărut din viaţa echipei, şi-a făcut apariţia în cantonament, ţinându-le jucătorilor o scurtă prelegere.

"Am rămas toți mască pentru că nu l-am văzut de foarte multă vreme. N-a comentat nimeni nimic. Stăteau toți jucătorii ca mielușeii.

Lângă Paszkany era Băgăcean, care asculta tot ce-i spunea Paszkany. Apoi a luat și el cuvântul, a spus că deja a băgat cinci milioane de euro în echipă, iar începutul e promițător", a spus o sursă din interiorul echipei clujene, conform actualdecluj.ro.

CFR Cluj a fost învinsă în primul meci din play-off de către Steaua, scor 0-2, într-un meci disputat duminică pe Arena Naţională.

Marian Băgăcean este unul dintre investitorii care ar urma să preia CFR Cluj, acesta lăudându-se că a investit deja cinci milioane de euro în "Gruia".

Alături de Băgăcean, la CFR ar putea sosi un investitor neamţ, Abris Lelbach, care deţine acţiuni şi la Werder Bremen, locul 15 din Bundesliga. 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.