Liga 1

A fi sau a nu fi modernizare » Întâlnire de gradul 0 pentru viitorul stadionului Dinamo

FOTO: CRISTI PREDA

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 14 martie 2017

Modernizarea stadionului Dinamo în vederea EURO 2020 este într-un real pericol, iar veştile nu sunt deloc îmbucurătoare pentru fanii dinamovişti. 

Nicolae Badea, considerat omul cheie în rezolvarea acestei situaţii, nu a oferit încă nicio declaraţie oficială cu privire la soluţionarea problemelor stadionului din "Ştefan cel Mare", iar ultimatumul impus de FRF se apropie de sfârşit.

Totuşi, conform site-ului dinamo1948.club, mâine ar urma să aibă loc o întrevedere între Nicolae Badea, preşedintele AFC Dinamo, şi Monica Iagăr, actualul preşedinte al Clubului Sportiv Dinamo.  

Federația a recunoscut recent că în acest moment discuțiile sunt blocate, iar oficialii dinamovişti mai au timp până la 31 martie să ajungă la un consens. În caz contrar, stadionul va ieși de pe lista pentru Euro 2020. 

Stadionul Dinamo face parte din cele 4 arene din București care trebuiau să fie modernizate prin programul de reabilitare în cadrul proiectului EURO 2020, doar că există riscul de a fi exclus din listă, întrucât sunt probleme între CS Dinamo (n.r. al Ministerului de Interne) și AFC Dinamo București, al cărei deținător este Nicolae Badea.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.