Campionate

S-a făcut dreptate! Fanii lui Napoli i-au cerut scuze lui Quagliarella printr-un mesaj superb

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 14 martie 2017

La aproape de şapte ani după ce a fost cedat de Napoli la Juventus şi după ce fanii napolitani s-au dezis total de Fabio Quagliarella, atacantul de 34 ani pare că şi-a găsit în sfârşit dreptatea.

La meciul cu Crotone, de duminică, fanii lui Napoli au afişat un banner prin care îi cereau scuze lui Quagliarella pentru ameninţările pe care i le-au adresat jucătorului în urmă cu mai mulţi ani.

"În infernul pe care l-ai trăit, ai făcut-o cu o demnitate enormă. Ne vom îmbrăţişa din nou, Fabio, fiu al acestui oraş", scria pe bannerul arborat de fanii napolitani. 

Fabio Quagliarella (34 ani) a trecut printr-o perioadă dificilă când era jucătorul lui Napoli (2009-2010). Din cauza unui scandal inventat de un polițist italian, pe numele său Rafaelle Picolo, atacantul care acum joacă la Sampdoria a fost vândut la Juventus, deși visa să evolueze mulți ani pentru Napoli. 

La 5 ani după ce a descoperit cine era, de fapt, Piccolo, timp în care cazul a fost investigat și s-a ajuns la tribunal, polițistul a fost condamnat la închisoare.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.