Liga 1

Rednic îi face praf pe Negoiță și pe Mutu: "Ați văzut cum se lucrează la Dinamo" » Declarații tari despre Andone: "Nu există comparație"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 15 martie 2017

Mircea Rednic, fost antrenor la Dinamo, a vorbit despre situația echipei și l-a criticat pe Ionuț Negoiță pentru strategia pe care o face la club.

"Dinamo ar trebui să îl țină pe Contra. Ca să ai rezultate e nevoie de continuitate. Trebuie să ții mai mult timp un antrenor. Nu poți aduce un antrenor, să-i faci un lot și după să nu îi mai prelungești contractul.

Ați văzut ce filosofie este la Dinamo. Spun că vor performanțe, dar cum apare o ofertă, dau jucătorul imediat. Vând pe bani puțini.

Asta îi reproșez și lui Andone. Îmi pare rău că a pierdut, dar a pierdut pe mâna lui. Nu poți spune că ai lot mai bun decât al meu. Uitați-vă la jucători au plecat de la Dinamo, Mevlja și Puljici. Și vorbesc doar de defensivă. Nu putem compara jucătorii aduși de mine cu ce s-a adus în vară. Andone e prietenul meu și îmi pare rau pentru el. Nu merita. Chiar nu am înțeles de ce a acceptat situația asta.

Eu nu lucram cu Mutu. Nu am lucrat nici cu Dinu Gheorghe. Eu am mers pe mâna mea", a spus Rednic la TV Digi Sport.

Dezvăluiri: Dezvăluiri! Cel mai tânăr debutant din istoria naționalei este criticat dur: "Să nu mai vorbească aiurea! A vrut să plece la Steaua"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.