Liga 1

La pachet

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Chelsea e pe punctul de a-i pierde pe Ballack si pe Robben, pentru care Real da 42 de milioane de euro. Michael Ballack si Arjen Robben sint doi dintre marii absenti ai lui Chelsea, astazi, in Supercupa Angliei, cu Manchester United. si-au reluat antrenamentele, dupa accidentari care i-au tinut saptamini bune pe tusa, dar albastrii au un motiv serios de a nu-i utiliza. Amindoi sint pe punctul de a fi transferati la Real.

Potrivit cotidianului Marca, galacticii au pus pe masa in jurul a 42 de milioane de euro pentru a-i lua pe Ballack si pe Robben la pachet. "Negocierile sint in stadiu final", a anuntat ieri ziarul spaniol, convins ca "la inceputul saptaminii viitoare cluburile vor bate palma".

Real i-ar fi oferit olandezului un contract pe 5 sezoane si 6 milioane de euro salariu anual. Iar lui Ballack, care n-a reusit sa se adapteze la rigorile Premier League, doar unul pe 3 ani. In cazul neamtului, scrie Marca, ar fi contat si faptul ca are un salariu astronomic la Chelsea, cifrat la 9,23 milioane de euro.    

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.