Liga 1

Un idol al galeriei steliste explică situația echipei roș-albastre: "Ăsta e adevărul. Mai trebuie timp"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 15 martie 2017

Lucian Sânmărtean, fost jucător la Steaua, a vorbit despre situația de la echipa roș-albastră și despre lupta la titlu, anunțând că formația lui Reghe va câștiga campionatul.

"Îmi doresc ca Steaua să ia titlul. Am jucat acolo și am trăit cele mai frumoase momente acolo și sper să câștige. Steaua este o echipă extrem de bine organizată și extrem de potentă din toate punctele de vedere. Au fost schimbări multe și este delicat pentru un antrenor să se tot schimbe jucătorii. Antrenorul depinde și de jucători, de calitatea lor. Mai trebuie să treacă timp până jucătorii se vor acomoda, până vor învăța ce înseamnă Steaua.

Mie îmi place Steaua ca exprimare. Când o să aibă rezultate o să crească și încrederea. Cred că jucătorii de la Steaua au avut o apăsare din cauza rezultatelor mai puțin reușite, dar cred că acum în play-off se vor dezlănțui și vor lua campionatul. Meciurile pe care nu le câștigi îți dau o senzație de delăsare și în meciul următor intri mai apăsat

Alibec e un atacant de calitate, un jucător deosebit, îmi place calitatea lui. Îmi place și ca om. E un tip care poate să-ți facă jocul special", a spus Sânmărtean pentru TV Digi Sport.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.