Liga 1

ULTIMA ORĂ Zi decisivă în privința stadionului Dinamo: Badea, la tratative! » Condiția pusă de fostul acționar

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 15 martie 2017

Părțile implicate în litigiul care împiedică lucrările de modernizare de la stadionul Dinamo se vor așeza luni la masa tratativelor, în încercarea de a găsi pe ultima sută un numitor comun, conform unor informații GSP de ultimă oră!

Astăzi a avut loc o întrevedere între conducerea Clubului Sportiv Dinamo și un reprezentant al societății conduse de Nicolae Badea, dar luni, la tratative, va fi prezent Badea în persoană. 

News.ro scrie azi că Badea ar condiționa renunțarea la litigiu de parafarea unei noi înțelegeri pentru stadion, după ce arena va fi reconstruită, în baza HG 207/2002. 

Citește  în ediția tipărită de joi a Gazetei Sporturilor, într-un material de două pagini, toate subterfugiile care au dus la acest caz incredibil! Ziarul va fi mâine pe tarabe de la prima oră, dar poate fi răsfoit și online, în această noapte,   AICI , după ora 00:00!

Suporterii dinamoviști au protestat vehement la ultimele meciuri ale echipei, afișând mesaje prin care cer ca acest conflict să fie soluționat rapid, iar arena să intre în procesul de modernizare. 

Ultrașii cer și ca noul stadion să nu mai aibă pistă de atletism, însă Monica Iagăr, șefa CS Dinamo, se opune, considerând că arena ar trebui să permită practicarea mai multor discipline sportive. 

Oficialii dinamovişti mai au timp până la 31 martie să ajungă la un consens. În caz contrar, stadionul va ieși de pe lista pentru Euro 2020.

Stadionul Dinamo face parte din cele 4 arene din București care trebuiau să fie modernizate prin programul de reabilitare în cadrul proiectului EURO 2020, doar că există riscul de a fi exclus din listă, întrucât sunt probleme între CS Dinamo (n.r. al Ministerului de Interne) și AFC Dinamo București, al cărei deținător este Nicolae Badea.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.