Liga 1

Mulțescu pregătește o surpriză pentru meciul cu Dinamo » Dezamăgit de 4 jucători: "Când ne-am văzut, au întors spatele"

Fotoș Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 15 March 2017

Gheorghe Mulțescu susține că noua achiziție a celor de la CS U Craiova, mijlocașul Filip Jazvici, ar putea face parte din lot la meciul cu Dinamo, de duminică.

"Nu se pot trage concluzii după prima etapă. Am văzut ultimul meci Steaua-Viitorul și Viitoul a avut multe ocazii. Și istoria se mai poate schimba. E prematur să discutăm despre câștigătoarea campionatului. Jazvici se antrenează cu noi de ieri. Dacă îi vine cartea verde, este în lot pentru duminică", a spus Mulțescu la TV Digi Sport.

Madson, Nuno Rocha, Acka și Kay se antrenează în continuare cu echipa a doua, iar tehnicianul craiovenilor a explicat care este situația acestora.

"Pedepsiții se pregătesc cu echipa a doua. N-a venit niciunul să spună că regretă, că îi pare rău. Ne-am văzut, că ne antrenăm pe terenuri apropiate, și ne-au întors spatele unii. 

Inițial eu m-am dus la domnul Rotaru și i-am zis să avem o înțelegere ca să câștigăm toți. Au jucat patru etape și au apărut niște evenimente nefavorabile și s-a dat totul peste cap", a adăugat Mulțescu.

Acka i-a spus lui Mulțescu că nu se simte în stare să joace în meciul cu FC Voluntari, la fel a făcut și cu Dinamo. Rocha s-a certat cu Mulțescu după partida cu formația alb-roșie, invocând faptul că a fost introdus prea târziu în teren. Iar cel de-al treilea, Madson, ar fi avut o ieșire nervoasă la un antrenament.

  • Meciul dintre Dinamo și CS U Craiova se va disputa duminică, de la ora 20:30 și va putea fi urmărit în direct pe TV Digi Sport, TV Dolce Sport, LookTV și liveTEXT pe GSP.RO.
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.